Η Μέγας Γύρος στην Horeca -Food Expo 2017 στην Αθήνα 29
Mar

Η Μέγας Γύρος στην Horeca -Food Expo 2017 στην Αθήνα

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος λάνσαρε την νέα της ταυτότητα στις εκθέσεις, Horeca και Food Expo 2017. H νέα αυτή ταυτότητα στοχεύει στην παγκοσμιοποίηση της εταιρίας όμως κρατώντας πάντα τον ελληνικό της χαρακτήρα, όπως επίσης υπογραμμίζοντας το νούμερο ένα προϊόν της, τον Γύρο, τον M.Y Yeero! Στο stand της Μέγας Γύρος πέρασαν πάνω από 30.000 άτομα τα οποία δοκίμασαν τις όμορφες γεύσεις και τα νέα προϊόντα!

Ο διάσημος Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και Brand Ambassador της Μέγας Γύρος παρουσίασε στην έκθεση διαφορετικούς τρόπους να γευτείς τον προϊόν του γύρου.  Η εταιρία θέλοντας να εξέλιξη την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνει τα ερεθίσματα στους συνεργάτες  της, ωστα να δημιουργούν προϊόντα διαφορετικότητας για να μπορούν να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή ένα καινοτόμο προϊόν το όποιο θα τους ξεχωρίσει από την αγορά για την ποιότητα και την καινοτομία.

Mega Yeeros™ SA

 100, Nato Avenue, Aspropyrgos, 19300, Greece

: +30 210 558 4099

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


International Website

About Us

You’re ready to experience something different. That’s why you’ve come here, to Megas Yeeros™, purveyors of some of the finest Greek cuisine worldwide. First in quality, first in innovation, at Megas Yeeros™ we believe good food is meant to be enjoyed by all. Our number one goal is to bring a taste of Greece to every table.