MEGA MEATLESS: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

16/09/2020

Τα κορυφαία προϊόντα εναλλακτικού κρέατος Mega Meatless, αφού κατέκτησαν τη παγκόσμια αγορά, τώρα διαθέσιμα και στα κυπριακά super markets.

Η καινοτόμα απάντηση στις νέες διατροφικές τάσεις, έρχεται για να μείνει και είναι αυτή της νέας σειράς Mega Meatless.

Η υπεροχή των Mega Meatless οφείλεται στη μοναδική 100% plant-based σύσταση των προϊόντων αυτών από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, που τα καθιστούν κατάλληλα για vegetarian’s, vegan’s, flexitarian’s, για περιόδους νηστείας αλλά και για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του κρέατος χωρίς όμως να το καταναλώνουν.

Συγκριτικό πλεονέκτημα των προϊόντων αποτελεί το γεγονός ότι δεν περιέχουν σόγια (Soy-Free) και γλουτένη (Gluten-Free), έναντι των αντίστοιχων διαθέσιμων brands.

Επιπλέον, δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO)
και είναι εγγυημένα cruelty free προϊόντα.

Μεταξύ των άλλων, αποτελούν πλήρης πηγή πρωτεϊνών, είναι προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Όλα τα θρεπτικά συστατικά της σειράς Mega Meatless μπαίνουν σε eco friendly συσκευασία και καταλήγουν σε λίγα λεπτά στα πιάτο σας!

Αναζητήστε τα Mega Meatless προϊόντα σε επιλεγμένα σημεία, στις αλυσίδες:
Papantoniou, Stelios Andreou, Ioannides Bros, Syk Anemos, Olympic Super Market, Svanas Nikitas & Sypal, Metro (Στροβόλου- Πλατύ- Λάρνακα –Παραλιμνι)
https:/map.megameatless.com/

Για διάθεση σε καταστήματα λιανικής: Rologis Group of Companies Προπυλαίων 52, Στρόβολος ΒΙ.ΠΕ, Λευκωσία 2033 Κύπρος, T. +35722755333

 

Προψημένος mega meatless Yeeros σε συσκευασία 330g

mega meatless Greek Burgers σε συσκευασία των 4τεμ. x130g

mega meatless Keftedakia σε συσκευασία των 12τεμ x 30g