ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Εργοστασιακές Μονάδες

Εργοστασιακή μονάδα Ελλάδας

 

Η Megas Yeeros διαθέτει δυο πρότυπα υπερσύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας και συσκευασίας κρεατοσκευασμάτων.

Η μονάδα της Ελλάδας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο του χώρου με έκταση 10.000 τ.μ. και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Σχεδιασμένο με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές εργονομίας και ασφάλειας, η μονάδα εξειδικεύεται στις ανάγκες παρασκευής προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Με κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η βιομηχανία Μέγας Γύρος επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία και στην καινοτομία. Η Μονάδα των 10.000 τ.μ λειτουργεί με βάση ειδική μελέτη ώστε να αποφεύγονται οι διασταυρώσεις (crossings) του προϊόντος και του προσωπικού, για να αποφεύγεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης των πρώτων υλών. Για τον σκοπό αυτό, στη μονάδα λειτουργεί ένας νέος χώρος 1.000 τ.μ εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα μηχανήματα όπου ο προψημένος γύρος κόβεται ρομποτικά. Δεκαπέντε γυριέρες βάρους 400kg η καθεμία εξασφαλίζουν την αυτόματη κοπή γύρου, με μια πρωτοποριακή τεχνολογία.

Ρομποτική τεχνολογία

Η εφαρμογή της Ρομποτικής αποτελεί μια παγκόσμια κατάκτηση καθώς είμαστε η πρώτη εταιρία που εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία στην παραγωγή των προϊόντων της.

Εργοστασιακή Μονάδα Αμερικής

Tον Μάιο του 2014, η Megas Yeeros εγκαινίασε στο New Jersey των Η.Π.Α μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μέσα από μια επένδυση που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Οι εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. λειτουργούν με τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας που έχει θέσει η εταιρία ως δέσμευση σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Με την Εργοστασιακή Μονάδα της Αμερικής η Megas Yeeros γίνεται η πρώτη επιχείρηση του κλάδου με δύο μονάδες παραγωγής παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων και σημείων πώλησης των προϊόντων της σε όλον τον κόσμο