Στόχος & Όραμα
ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ

ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

H Megas Yeeros ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να αναδείξει τον Γύρο σε παγκόσμιο προϊόν. Κύριος λόγος της δημιουργίας τής υπήρξε η επιτακτική ανάγκη να αναβαθμίσει το ελληνικό casual dining και να θεμελιώσει μια νέα εποχή που θα ξεπερνά τα μέχρι τότε κατεστημένα. Μια εποχή όπου η εθνική μας κουζίνα θα παρουσιάζεται σε όλο τον κόσμο αναβαθμισμένη, μέσα από προϊόντα ασύγκριτης γεύσης και νοστιμιάς.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Megas Yeeros αποδεικνύει την προσήλωση στον στόχο της καθώς σήμερα αποτελεί ηγέτη στον χώρο μιας βιομηχανίας φαγητού που αλλάζει δυναμικά. Η εταιρία έθεσε εξ αρχής τα δικά της στάνταρτς εξυψώνοντας τον πήχη της ποιότητας των πρώτων υλών και ορίζοντας τις σύγχρονες τάσεις της διατροφής. Δημιούργησε προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, τα έκανε γνωστά σε όλο τον κόσμο και τελικά κατέκτησε το κοινό της παγκόσμιας αγοράς, εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική γαστρονομία.

Πάθος για καινοτομία

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η Megas Yeeros όρισε την καινοτομία ως οδηγό σε κάθε της βήμα. Η εξέλιξή της βασίζεται στις συνεχείς επενδύσεις σε έρευνες που αφορούν τις νέες διατροφικές τάσεις και οδηγούν σε μοναδικά προϊόντα όπως η σειρά εναλλακτικών γεύσεων mega meatless. Με εκλεκτά συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και βάσεις στην plant based φιλοσοφία, ο mega meatless yeeros και το mega meatless souvlaki αποτελούν παγκόσμια καινοτομία, αποτέλεσμα βαθιάς έρευνας και μελέτης.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

2007
ΜΑΪΟΣ
Ιδρύεται στον Ασπρόπυργο Αττικής η Μονάδα Παραγωγής της Megas Yeeros. Το πιο σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας και συσκευασίας παρασκευασμάτων κρέατος στην Ελλάδα, με έκταση 10.000 τ.μ
2007
ΙΟΥΝΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει την πιστοποίηση ISO22000 για την ασφάλεια των τροφίμων.
2008
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros παρουσιάζει τον Γύρο Χοιρινό Μακεδονικό που εξελίσσεται σε top selling κωδικό της εταιρίας.
2009
ΙΟΥΝΙΟΣ
Η εταιρία λανσάρει το Mega Πολίτικο Κεμπάπ. Ανώτερης ποιότητας χοιρινό, αρνί και μοσχάρι με καρυκεύματα από τα βάθη της Ανατολής.
2010
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ο Γύρος Χοιρινός Θεσσαλονίκης βασίζεται στην παράδοση της Βορείου Ελλάδας και κατακτά επαγγελματίες και καταναλωτές.
2011
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Το Μπιφτέκι γεμιστό με γιαούρτι αποτελεί μια καινοτόμο συνταγή και εγκαινιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά γεμιστών προϊόντων.
2012
ΙΟΥΝΙΟΣ
Η Megas Yeeros λανσάρει το Σουβλάκι Χοιρινό Χειροποίητο που αλλάζει τα γευστικά δεδομένα στον χώρο.
2012
ΙΟΥΛΙΟΣ
Η εταιρία δημιουργεί το Σουβλάκι Μοσχαρίσιο Γάλακτος. Τρυφερή γεύση, πλούσια σε θρεπτική αξία, από άριστης ποιότητας μοσχαράκι γάλακτος.
2013
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros πρωτοπορεί ιδρύοντας της «Ακαδημία Εκπαίδευσης» για να προσφέρει υψηλού επιπέδου σεμινάρια εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
2014
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η εταιρία εγκαινιάζει ένα ακόμη υπερσύγχρονο εργοστάσιο 5.000 τ.μ. στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών και γίνεται η πρώτη βιομηχανία γύρου με 2 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.
2015
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros Α.Ε διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας το National Champion Αward στην κατηγορία των εξαγωγικών δραστηριοτήτων.
2015
ΜΑΡΤΙΟΣ
Επίσημα εγκαίνια του εργοστασίου Megas Yeeros LLC στο New Jersey της Αμερικής.
2015
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Megas Yeeros LLC, με την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας με την Landmark Group, για 40 καταστήματα στον Περσικό Κόλπο.
2015
ΜΑΪΟΣ
Η εταιρία παρουσιάζει το καινοτόμο Mega Πολίτικο με Philadelphia απογειώνοντας τη γεύση της παραδοσιακής συνταγής.
2015
ΙΟΥΝΙΟΣ
Το Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ήπειρος αποτελεί μια νέα συνταγή, που συνδυάζει τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με την υψηλή ποιότητα της Megas Yeeros.
2015
ΙΟΥΛΙΟΣ
Η πρωτοπόρα σειρά γεμισμένων προϊόντων εμπλουτίζεται με το Μπιφτέκι γεμιστό με κίτρινο τυρί Ήπειρος.
2015
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Το εργοστάσιο στη Αμερική, επενδύει επιπλέον 1εκ. δολάρια για νέα γραμμή παραγωγής.
2016
ΜΑΪΟΣ
Μεγάλη διάκριση για την Megas Yeeros Αμερικής στη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση του κλάδου εστιατορίων «NRA food Show» στο Σικάγο.
2016
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει την πιστοποίηση IFS που είναι σύμφωνη με τις ειδικές απαιτήσεις για την ασφάλεια, νομιμότητα και ποιότητα των τροφίμων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
2016
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γίνεται Brand Ambassador της Megas Yeeros προσφέροντας μια νέα φρέσκια πνοή στην παρουσίαση των προϊόντων.
2016
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros δημιουργεί το Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο Γάλακτος, που γίνεται μέρος της καθημερινής υγιεινής διατροφής.
2017
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros σε συνεργασία με το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διεξάγει την 1η Επιστημονική Έρευνα για τον γύρο, αποδεικνύοντας την υπεροχή του υπερψυγμένου προϊόντος έναντι του νωπού.
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros διακρίνεται για δεύτερη φορά στα European Business Awards κατακτώντας τον τίτλο του National Champion στην κατηγορία ELITE Awards for Growth Strategy of the Year.
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros Αμερικής λανσάρει τη νέα ισπανική σειρά προϊόντων «Mega Sabor»
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros πρωτοπόρος στην έρευνα και μελέτη, διοργανώνει το 1ο Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Κανόνες για την ορθή διαχείριση του Γύρου».
2017
ΜΑΪΟΣ
Η εταιρία οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο με τη σειρά Gluten Free που απαντά στη σύγχρονη τάση για υγιεινή διατροφή.
2017
ΙΟΥΝΙΟΣ
Λανσάρεται ο Γύρος Κοτόπουλο Megalicious. Η light εκδοχή του γύρου χωρίς γλουτένη.
2018
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η εταιρία παρουσιάζει τη Νέα Μεσογειακή Σειρά προϊόντων με βασικό πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο.
2018
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχωρά σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας και λανσάρει την αυθεντική γεύση των προψημένων γύρων My Grillers.
2018
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Διεξάγεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 2o Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος του Marketing στην Εστίαση».
2018
ΙΟΥΝΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει τη Διεθνή Πιστοποίηση BRC για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με τα Βρετανικά Πρότυπα, για το δίκτυο του Retail.
2018
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros USA, πιστοποιείται με Certified Angus Beef αποτελώντας την μοναδική εταιρεία στον κλάδο με αυτή τη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο!
2018
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Η 3η έκδοση του report “1000 Companies to Inspire Europe” του London Stock Exchange Group, αναδεικνύει τη Megas Yeeros ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη.
2019
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros καινοτομεί δημιουργώντας τη σειρά Mega Meetless. Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης (plant based).
2019
ΜΑΡΤΙΟΣ
Διάκριση της Megas Yeeros με το προϊόν Προψημένος Γύρος Κοτόπουλο, από τα «Chefs’ Choice Awards 2019»
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η εταιρία διεξάγει το 3ο Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
H Megas Yeeros εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την παρακολούθηση της ποιότητας των τελικών προϊόντων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η εταιρεία αναβαθμίζει ριζικά το εργαστήριό της, επενδύοντας σε σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης και ελέγχου σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
2019
ΜΑΪΟΣ
H Μegas Υeeros διακρίνεται και πάλι λαμβάνοντας την πιστοποίηση Halal για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με τις επιταγές της Μουσουλμανικής Κοινότητας.
2020
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η σειρά προϊόντων Mega Meatless λανσάρεται επίσημα με την εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.
2020
ΜΑΪΟΣ
H Megas Yeeros επισφραγίζει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Mondelez, μέσα από τους επιτυχημένους κωδικούς Mega Πολίτικο γεμιστό με Philadelphia και Κεφτεδάκι γεμιστό με Philadelphia
2020
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros αναβαθμίζει το σουβλάκι τοποθετώντας τη δική της ταυτότητα MEGA SOUVLAKI® στο καλαμάκι.

Ο Μέγας Γύρος, συνώνυμος της ποιότητας και της καινοτομίας απευθύνεται στη σύγχρονη γενιά καταναλωτών, που είναι πιο ευαισθητοποιημένοι και απαιτητικοί ως προς τις διατροφικές αξίες, προσφέροντάς τους νόστιμες γεύσεις χωρίς γλουτένη και σόγια, χωρίς συντηρητικά, με αγνά συστατικά και πιστοποιημένες πρώτες ύλες που προέρχονται από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Σήμερα το ελληνικό casual food ταυτίζεται με την Megas Yeeros. Ένας πρεσβευτής γεύσης και πολιτισμού της Ελλάδας που περήφανα αντιπροσωπεύει τη χώρα μας αναδεικνύοντας την εθνική μας κουζίνα σε όλον τον κόσμο.