ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αναλαμβάνουμε την Ευθύνη μας απέναντι στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον

Στη Megas Yeeros ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον αποτελούν δομικές αξίες της φιλοσοφίας μας. Η μέριμνα για την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων, αλλά και η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος βρίσκονται στις κύριες προτεραιότητες της εταιρίας.

Φροντίδα ανθρώπινου δυναμικού

Ο Μέγας Γύρος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που στηρίζεται πρωτίστως στο ανθρώπινο δυναμικό του, αναγνωρίζοντας πως αυτός ο παράγοντας είναι καταλυτικής σημασίας στην επίτευξη των στόχων μας. Κύρια πολιτική της εταιρίας είναι να υπάρχει ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί την επικοινωνία και τον σεβασμό ανάμεσα στους ανθρώπους της. Μέριμνά μας είναι η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων και η ενθάρρυνσή τους ώστε να αναδείξουν τις δεξιότητές τους.

Κάθε χρόνο δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα δίνεται προτεραιότητα στην εξέλιξη των συνεργατών μας. Ως εκ τούτου, όλες οι νέες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Αμερική αφού ανακοινωθούν καλύπτονται εσωτερικά.

O Όμιλος δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους του να ταξιδέψουν στην Αμερική για να ξαναγηθούν στις εκεί εγκαταστάσεις της εταιρίας και να γνωρίσουν τη φιλοσοφία μας. Η εμπειρία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προσφέρει νέες και σημαντικές προσλαμβάνουσες. Αυτή η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων δημιουργεί τελικά καλύτερες προοπτικές για την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας.

Η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής αποτελεί σημαντικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Η Megas Yeeros στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους τής, αναγνωρίζοντας κάθε τους προσπάθεια αλλά και ενθαρρύνοντας κάθε βήμα προς την προσωπική τους εξέλιξη (γάμος, γέννηση, είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση). Με βαθιά αντίληψη των δύσκολων συνθηκών της εποχής, η Μέγας Γύρος έχει δημιουργήσει για τους εργαζομένους της Ταμεία Αλληλεγγύης φροντίζοντας για την ευημερία τους σε έκτακτες ανάγκες.