Ο Ν<sup>ο</sup> 1 παραγωγός Γύρου στον κόσμο!
Ο ΝΟ 1 ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ο ΝΟ 1 ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

«Σας καλωσορίζω στη πιο «MEGA» οικογένεια του γύρου. Η Megas Yeeros βρίσκεται πάντα μπροστά, ξεπερνώντας τα δεδομένα του κλάδου με στόχο να θέσει νέους κανόνες στον χώρο παρασκευασμάτων κρέατος. Με σύγχρονο όραμα, καθαρή ματιά προς το μέλλον και φροντίδα για τα προϊόντα και τους πελάτες μας, γράφουμε τη δική μας ιστορία στη δημιουργία του ελληνικού γύρου.

Έχοντας θέσει τα θεμέλια μιας εταιρίας διεθνούς επιπέδου, στόχος μας είναι να ακουστεί το όνομα Megas Yeeros σε όλο τον κόσμο μέσα από τα εκλεκτά προϊόντα μας. Προϊόντα που θα βρουν τη θέση τους στο πιάτο του κάθε λάτρη της ελληνικής κουζίνας αλλά και του καλού φαγητού εν γένει.

Σήμερα, με δύο εργοστάσια σε Ευρώπη και Αμερική, με δεκάδες συνεργάτες στα δίκτυα διανομής και τα πιο εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός αυθεντικού γύρου και παρασκευασμάτων κρέατος στον κόσμο. Εργαζόμαστε με πάθος για να αναδείξουμε αυτό το εξαιρετικό προϊόν όπως ακριβώς του αξίζει, ενώ είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, σε όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκονται.

Όλοι εμείς στη Megas Yeeros, δε σταματάμε ποτέ να αναζητούμε, να εξελίσσουμε και να δοκιμάζουμε νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις αλλά και στις περιβαλλοντικές ανάγκες. Με βάση την παράδοση, δημιουργούμε νόστιμα και υγιεινά προϊόντα, που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την αγάπη των καταναλωτών, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ελάτε μαζί μας σε μια συναρπαστική εμπειρία γεύσης!»

Nikolaos Loustas
CEO and Founder

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

2007
ΜΑΪΟΣ
Ιδρύεται στον Ασπρόπυργο Αττικής η Μονάδα Παραγωγής της Megas Yeeros. Το πιο σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας και συσκευασίας παρασκευασμάτων κρέατος στην Ελλάδα, με έκταση 10.000 τ.μ
2007
ΙΟΥΝΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει την πιστοποίηση ISO22000 για την ασφάλεια των τροφίμων.
2008
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros παρουσιάζει τον Γύρο Χοιρινό Μακεδονικό που εξελίσσεται σε top selling κωδικό της εταιρίας.
2009
ΙΟΥΝΙΟΣ
Η εταιρία λανσάρει το Mega Πολίτικο Κεμπάπ. Ανώτερης ποιότητας χοιρινό, αρνί και μοσχάρι με καρυκεύματα από τα βάθη της Ανατολής.
2010
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ο Γύρος Χοιρινός Θεσσαλονίκης βασίζεται στην παράδοση της Βορείου Ελλάδας και κατακτά επαγγελματίες και καταναλωτές.
2011
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Το Μπιφτέκι γεμιστό με γιαούρτι αποτελεί μια καινοτόμο συνταγή και εγκαινιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά γεμιστών προϊόντων.
2012
ΙΟΥΝΙΟΣ
Η Megas Yeeros λανσάρει το Σουβλάκι Χοιρινό Χειροποίητο που αλλάζει τα γευστικά δεδομένα στον χώρο.
2012
ΙΟΥΛΙΟΣ
Η εταιρία δημιουργεί το Σουβλάκι Μοσχαρίσιο Γάλακτος. Τρυφερή γεύση, πλούσια σε θρεπτική αξία, από άριστης ποιότητας μοσχαράκι γάλακτος.
2013
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros πρωτοπορεί ιδρύοντας της «Ακαδημία Εκπαίδευσης» για να προσφέρει υψηλού επιπέδου σεμινάρια εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
2014
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η εταιρία εγκαινιάζει ένα ακόμη υπερσύγχρονο εργοστάσιο 5.000 τ.μ. στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών και γίνεται η πρώτη βιομηχανία γύρου με 2 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.
2015
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros Α.Ε διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας το National Champion Αward στην κατηγορία των εξαγωγικών δραστηριοτήτων.
2015
ΜΑΡΤΙΟΣ
Επίσημα εγκαίνια του εργοστασίου Megas Yeeros LLC στο New Jersey της Αμερικής.
2015
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Megas Yeeros LLC, με την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας με την Landmark Group, για 40 καταστήματα στον Περσικό Κόλπο.
2015
ΜΑΪΟΣ
Η εταιρία παρουσιάζει το καινοτόμο Mega Πολίτικο με Philadelphia απογειώνοντας τη γεύση της παραδοσιακής συνταγής.
2015
ΙΟΥΝΙΟΣ
Το Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ήπειρος αποτελεί μια νέα συνταγή, που συνδυάζει τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με την υψηλή ποιότητα της Megas Yeeros.
2015
ΙΟΥΛΙΟΣ
Η πρωτοπόρα σειρά γεμισμένων προϊόντων εμπλουτίζεται με το Μπιφτέκι γεμιστό με κίτρινο τυρί Ήπειρος.
2015
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Το εργοστάσιο στη Αμερική, επενδύει επιπλέον 1εκ. δολάρια για νέα γραμμή παραγωγής.
2016
ΜΑΪΟΣ
Μεγάλη διάκριση για την Megas Yeeros Αμερικής στη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση του κλάδου εστιατορίων «NRA food Show» στο Σικάγο.
2016
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει την πιστοποίηση IFS που είναι σύμφωνη με τις ειδικές απαιτήσεις για την ασφάλεια, νομιμότητα και ποιότητα των τροφίμων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
2016
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γίνεται Brand Ambassador της Megas Yeeros προσφέροντας μια νέα φρέσκια πνοή στην παρουσίαση των προϊόντων.
2016
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros δημιουργεί το Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο Γάλακτος, που γίνεται μέρος της καθημερινής υγιεινής διατροφής.
2017
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros σε συνεργασία με το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διεξάγει την 1η Επιστημονική Έρευνα για τον γύρο, αποδεικνύοντας την υπεροχή του υπερψυγμένου προϊόντος έναντι του νωπού.
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros διακρίνεται για δεύτερη φορά στα European Business Awards κατακτώντας τον τίτλο του National Champion στην κατηγορία ELITE Awards for Growth Strategy of the Year.
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros Αμερικής λανσάρει τη νέα ισπανική σειρά προϊόντων «Mega Sabor»
2017
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Megas Yeeros πρωτοπόρος στην έρευνα και μελέτη, διοργανώνει το 1ο Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Κανόνες για την ορθή διαχείριση του Γύρου».
2017
ΜΑΪΟΣ
Η εταιρία οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο με τη σειρά Gluten Free που απαντά στη σύγχρονη τάση για υγιεινή διατροφή.
2017
ΙΟΥΝΙΟΣ
Λανσάρεται ο Γύρος Κοτόπουλο Megalicious. Η light εκδοχή του γύρου χωρίς γλουτένη.
2018
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η εταιρία παρουσιάζει τη Νέα Μεσογειακή Σειρά προϊόντων με βασικό πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο.
2018
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Megas Yeeros, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχωρά σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας και λανσάρει την αυθεντική γεύση των προψημένων γύρων My Grillers.
2018
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Διεξάγεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 2o Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος του Marketing στην Εστίαση».
2018
ΙΟΥΝΙΟΣ
H Megas Yeeros λαμβάνει τη Διεθνή Πιστοποίηση BRC για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με τα Βρετανικά Πρότυπα, για το δίκτυο του Retail.
2018
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros USA, πιστοποιείται με Certified Angus Beef αποτελώντας την μοναδική εταιρεία στον κλάδο με αυτή τη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο!
2018
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Η 3η έκδοση του report “1000 Companies to Inspire Europe” του London Stock Exchange Group, αναδεικνύει τη Megas Yeeros ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη.
2019
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η Megas Yeeros καινοτομεί δημιουργώντας τη σειρά Mega Meetless. Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης (plant based).
2019
ΜΑΡΤΙΟΣ
Διάκριση της Megas Yeeros με το προϊόν Προψημένος Γύρος Κοτόπουλο, από τα «Chefs’ Choice Awards 2019»
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η εταιρία διεξάγει το 3ο Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
H Megas Yeeros εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την παρακολούθηση της ποιότητας των τελικών προϊόντων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
2019
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η εταιρεία αναβαθμίζει ριζικά το εργαστήριό της, επενδύοντας σε σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης και ελέγχου σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
2019
ΜΑΪΟΣ
H Μegas Υeeros διακρίνεται και πάλι λαμβάνοντας την πιστοποίηση Halal για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με τις επιταγές της Μουσουλμανικής Κοινότητας.
2020
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η σειρά προϊόντων Mega Meatless λανσάρεται επίσημα με την εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.
2020
ΜΑΪΟΣ
H Megas Yeeros επισφραγίζει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Mondelez, μέσα από τους επιτυχημένους κωδικούς Mega Πολίτικο γεμιστό με Philadelphia και Κεφτεδάκι γεμιστό με Philadelphia
2020
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
H Megas Yeeros αναβαθμίζει το σουβλάκι τοποθετώντας τη δική της ταυτότητα MEGA SOUVLAKI® στο καλαμάκι.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MEGA YEEROS ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εξαγωγές

Η Megas Yeeros θέλοντας να μετουσιώσει το όραμα της και να αναδείξει τον γύρο σε παγκόσμιο προϊόν, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη εξαγωγική δραστηριότητα η οποία αποτελεί πλέον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της εταιρίας. Με δύο εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα και Αμερική, τα οποία λειτουργούν και ως εξαγωγικές μονάδες, διανέμει αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής και αντιπροσώπων, η εταιρία εγγυάται τη διανομή των προϊόντων της σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με τη βαθιά τεχνογνωσία τους δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες της εστίασης, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη την επιχείρησής τους. Ταυτόχρονα, η Megas Yeeros αποκτά φανατικό κοινό από καταναλωτές που αναζητούν τη νοστιμιά και την ποιότητα των προϊόντων της, σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού. Όραμά μας είναι η ποιότητα, η γεύση και η καινοτομία της Megas Yeeros, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο την ελληνική γαστρονομία.

  • 72% Η δυναμική της πολιτικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η Megas Yeeros αποδεικνύεται από την συνεισφορά των εξαγωγών στην ανάπτυξη της εταιρείας κατά 72% την τελευταία 3ετία.
  • 24% Οι εξαγωγές αποτέλεσαν το 24% του Κύκλου εργασιών της εταιρείας για το 2020 με συνεχή ανοδική πορεία.
  • 30% Στόχος μας είναι οι εξαγωγές να αποτελούν το 30% των συνολικών εσόδων της εταιρείας στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αγορά Retail και ΗΟ.RE.CA

Δυναμική είσοδος στις αγορές της Μ. Βρετανίας Γερμανίας, Ρουμανίας, Κύπρου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέσα από διάσημες αλυσίδες τροφίμων: Rewe, Carrefour, Cora, Alpha Mega, T. Choithram & Sons, LLC, Grandiose Supermarket, L.L.C, Abu Dhabi Cooperative Society, Brakes

Παγκόσμιες εκθέσεις

Συμμετέχουμε δυναμικά στις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων όπως ANUGA – Cologne και NRA Show – Chicago

Εξάγουμε σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο

Η εργοστασιακή μονάδα της Ελλάδας εξάγει σε: Μ. Βρετανία, Γερμανία, Κύπρο, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία,Ιρλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Τσεχία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Αυστραλία, Ν.Ζηλανδία, ΗΑΕ,
Η εργοστασιακή μονάδα της Αμερικής εξάγει σε: 32 Πολιτείες των Η.Π.Α., Μεξικό, Παναμά, Καναδά.