ΜY ACADEMY

ΜY ACADEMY

Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των συνεργατών είναι προτεραιότητα μας.

Το 2013 η Μέγας Γύρος ίδρυσε την πρώτη Ακαδημία Εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το πάθος για την Αριστεία, μας οδήγησε σε αυτή τη δημιουργία με κύριο αντικείμενο ορθή διαχείριση του γύρου. Ωστόσο, η ραγδαία εξέλιξη των δραστηριοτήτων μας, υπαγόρευσε την διεύρυνση της εκπαίδευσης και στα υπόλοιπα προϊόντα μας.

Η ανάγκη για τη διοργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προέκυψε από την επιθυμία της Megas Yeeros να αναδείξει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, προσφέροντας την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Μέσω της ακαδημίας μεταλαμπαδεύαμε την γνώση μας στους συνεργάτες μας έτσι ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρεται όπως ακριβώς είναι προορισμένο να διατίθεται.

Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, της Ακαδημίας οι επαγγελματίες του χώρου ενημερώνονται πάνω σε σημαντικές θεματικές:

  • Διαδικασίες Διασφάλισης Ποιότητας
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Διαχείριση και Κόστος Τροφίμων
  • Επιχειρηματικές Πρακτικές
  • Νέες τεχνολογίες στον κλάδο της εστίασης
  • Πρακτικές προβολής και διαφήμισης των καταστημάτων εστίασης με ενέργειες marketing

Το MY ACADEMY, αποδείχθηκε ως η απαραίτητη εκπαίδευση που χρειάζονται όλοι οι επαγγελματίες συνεργάτες που θέλουν να εμβαθύνουν στη διαχείριση των προϊόντων της Megas Yeeros, έτσι ώστε να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή ένα ποιοτικά άριστο προϊόν καθημερινής διατροφής.
Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί περί τους 3.000 συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, και συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις εκπαιδεύσεις.

Η Megas Yeeros εγγυάται την ασφάλεια και υπογράφει την ποιότητα.

13/07/2019

ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13/07/2019

ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ: Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ