ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης πελατών

H Megas Yeeros είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο που παρέχει μέσω του τμήματος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης μοναδικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα λειτουργίας των καταστημάτων.

Το τμήμα, διαθέτει τη συνολική τεχνογνωσία ως προς τον τρόπο διαχείρισης των προϊόντων της Megas Yeeros και παράλληλά δρα σε συμβουλευτικό επίπεδο ως προς την κοστολόγηση των προϊόντων.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που αποτελούν τη βάση για τη συνεχή τους εξέλιξη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος δρα συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά με στόχο τη μέγιστη συμβολή στην ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Σχεδιάζει και οργανώνει την λειτουργία των καταστημάτων τους ώστε να πετύχει τη βέλτιστη λειτουργικότητα.

Διαμορφώνει τα μενού βάση συνταγολογίου και κατευθύνει τον κάθε επιχειρηματία με στόχο τη διαμόρφωση μιας αντιπροσωπευτικής εικόνας για το κατάστημά του. Ταυτόχρονα παρέχει το food cost κάθε συνταγής που περιλαμβάνει προϊόντα Megas Yeeros, με στόχο την βελτίωση της κερδοφορίας.

Το τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης λειτουργεί, ως σύμβουλος -πέραν από προμηθευτής- και τα εργαλεία που παρέχει ξεπερνούν τη σχέση προμηθευτή – πελάτη, με κοινό στόχο την επιτυχία.

 

Ελάτε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και να βρούμε μαζί το πλαίσιο της συνεργασίας, βάση των δικών σας αναγκών.