H MEGAS YEEROS ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ιούνιος, 2019

ΓΕΜΙΣΤA ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MEGAS YEEROS

Η Megas Yeeros, η Νο1 Παραγωγός γύρου στον κόσμο, προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Optima και την φέτα Ήπειρος με αποτέλεσμα το φημισμένο Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ήπειρος να συνεχίζει τη ανοδική του πορεία σε πωλήσεις, προσφέροντας την ασύγκριτη ποιότητα και γεύση που αποτελούν συνώνυμα της εταιρείας.

Το προϊόν Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ήπειρος λανσαρίστηκε το 2015 ταυτόχρονα σε Ευρώπη και Αμερική, δημιουργώντας αίσθηση, χάρη στην πρωτότυπη συνταγή που εμπνεύστηκε το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Megas Yeeros. Mε ένα εκρηκτικό blend από σπάνια μπαχαρικά και μυρωδικά, το Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ήπειρος διατηρεί τον ελληνικό του χαρακτήρα και παράλληλα απογειώνει την γευστική εμπειρία στο maximum.

Η καινοτόμα σειρά γεμιστών προϊόντων της Megas Yeeros συμπληρώνεται με τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία συνεχίζουν να συγκινούν ολοένα και περισσότερο μικρούς και μεγάλους:

Μπιφτέκι γεμιστό με τυρί Ήπειρος Οικογενειακό: Ανεπανάληπτο γευστικό αποτέλεσμα για όλη την οικογένεια! Υψηλής ποιότητας κρέας που μαρινάρεται με ελληνικά μυρωδικά και γεμίζεται με κασέρι Ήπειρος Οικογενειακό.

Mega Πολίτικο με Philadelphia: Γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας και νοστιμάδας! Πρώτης ποιότητας κρέας από χοιρινό, αρνί και μοσχάρι, μαριναρισμένο με κόκκους μαύρου πιπεριού και γέμιση του αγαπημένου Philadelphia.

Κεμπάπ γεμιστό με γιαούρτι: Πρωτότυπη ελληνική συνταγή! Πρώτης ποιότητας κρέας που μαρινάρεται με μπαχαρικά από τα βάθη της Ανατολής και γεμίζεται με γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα.