Η Μέγας Γύρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Anuga 04
Sep

Η Μέγας Γύρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Anuga

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος ανακοινώνει την συμμετοχή της στη Διεθνή έκθεση Anuga 2017. Η συνεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων των προϊόντων μας σε όλη την Ευρώπη, η αύξηση της δυναμικότητας της παραγωγικής μας μονάδας στις ΗΠΑ και μια σειρά διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο για τη διάθεση καινοτόμων, εύγευστων και ποιοτικών προϊόντων, «δεσμεύουν» την συμμετοχή μας σε αυτή την σπουδαία διεθνής έκθεση.

Στo σταντ της Μέγας Γύρος που θα βρίσκεται στο Hall 4, A18 όπου έχει διαμορφωθεί ειδικά από τους expert της Μέγας Γύρος έτσι ώστε να εξυπηρετήσει πάνω από 15.000 άτομα, θα μπορούν οι καλεσμένοι και επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα και να ταξιδέψουν για λίγο μέσα από τις γεύσης μας στην όμορφη Ελλάδα. Η Μέγας Γύρος για πέντε ημέρες θα είναι ένας σπουδαίος γευστικός προορισμός για το αυθεντικό ελληνικό φαγητό στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων σε όλο το κόσμο.

Mega Yeeros™ SA

 100, Nato Avenue, Aspropyrgos, 19300, Greece

: +30 210 558 4099

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


International Website

About Us

You’re ready to experience something different. That’s why you’ve come here, to Megas Yeeros™, purveyors of some of the finest Greek cuisine worldwide. First in quality, first in innovation, at Megas Yeeros™ we believe good food is meant to be enjoyed by all. Our number one goal is to bring a taste of Greece to every table.