Η Μέγας Γύρος ενισχύει την ομάδα της 11
Jan

Η Μέγας Γύρος ενισχύει την ομάδα της

  Megas Yeeros

Η εταιρία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση. Τα νέα προϊόντα θα λανσαριστούν το 2018, έχουν σχεδιαστεί για χονδρικό και λιανικό εμπόριό, και θα διατεθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανάπτυξη της εταιρίας όπως είναι λογικό δημιούργησε την ανάγκη για υψηλόβαθμα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Έτσι, από 1.1.2018 η ομάδα της Μέγας Γύρος ενισχύεται με τις πρόσληψης δυο έμπειρων στελεχών. Ο κ. Βασίλης Ευαγγελόπουλος αναλαμβάνει Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης με ευθύνη την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε ανώτερες επιτελικές θέσεις στον χώρο των τρόφιμων, σε εταιρίες όπως στην Meat House, Θράκη Α.Ε και στην Ζούρας Φαρμ Α.Ε

Ο κ. Γρηγόρης Παντελόπουλος αναλαμβάνει Σύμβουλος Ανάπτυξης του Retail, διευρύνοντας την δυναμική της εταιρίας σε νέα κανάλια διανομής. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων στην εταιρία αλλαντικών Π.Γ. Νίκας Α.Β.Ε.Ε. όπως και στις εταιρίες Λακωνική Τροφίμων και Κύκλος Τρόφιμα.

Mega Yeeros™ SA

 100, Nato Avenue, Aspropyrgos, 19300, Greece

: +30 210 558 4099

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


International Website

About Us

You’re ready to experience something different. That’s why you’ve come here, to Megas Yeeros™, purveyors of some of the finest Greek cuisine worldwide. First in quality, first in innovation, at Megas Yeeros™ we believe good food is meant to be enjoyed by all. Our number one goal is to bring a taste of Greece to every table.