Ενα ακόμη βραβείο για την Megas Yeeros στα «Chefs' Choice Awards 2019» 31
Mar

Ενα ακόμη βραβείο για την Megas Yeeros στα «Chefs' Choice Awards 2019»

Τα Βραβεία Chefs' Choice Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Shangri-La Hotel του Λονδίνου. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου ήταν εκεί για να γιορτάσουν το σπουδαίο έργο των παραγωγών τροφίμων, των χονδρεμπόρων και των προμηθευτών.

Η έμπειρη ομάδα κριτών απαρτιζόταν από τεχνολόγους τροφίμων, σεφ και διευθυντές Έρευνας και Ανάπτυξης. Τα προϊόντα ετοιμάστηκαν από σεφ της Food Innovation Solutions (FIS) σε μια επαγγελματική κουζίνα, ακολουθώντας την προτεινόμενη προετοιμασία και οδηγίες ανά μερίδα, προτάσεις σερβιρίσματος και χρόνους ψησίματος που αναγράφονται στη συσκευασία. Οι συμμετοχές κρίθηκαν επίσης με βάση την ευκολία και την ταχύτητα.

Ποιότητα, Καινοτομία, Αριστεία

Η Ποιότητα, η Καινοτομία , η Συνέπεια, η Γεύση και η Υφή ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής της επιτροπής που 
συντέλεσαν στην απονομή βραβείου σε δεκαεννέα (19) νικητές!

Megas Νικητής - γύρος κοτόπουλο My Grillers
Το προϊόν γύρος κοτόπουλο της σειράς My Grillers που λάνσαρε η εταιρεία Megas Yeeros το 2018, κέρδισε τις εντυπώσεις και έλαβε τη διάκριση στην κατηγορία «προϊόντα κοτόπουλου».

Mega Yeeros™ SA

 100, Nato Avenue, Aspropyrgos, 19300, Greece

: +30 210 558 4099

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


International Website

About Us

You’re ready to experience something different. That’s why you’ve come here, to Megas Yeeros™, purveyors of some of the finest Greek cuisine worldwide. First in quality, first in innovation, at Megas Yeeros™ we believe good food is meant to be enjoyed by all. Our number one goal is to bring a taste of Greece to every table.