Επικοινωνία:

Συμμετοχή της Megas Yeeros στο Food and Safety Conference 2018 15
Οκτ

Συμμετοχή της Megas Yeeros στο Food and Safety Conference 2018

  Megas Yeeros

Η  Megas Yeeros συμμετείχε στο «40 Food Safety Conference 2018»  που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κα Μουμτζίδου Κορίνα, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας της Μegas Yeeros, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα αποτελέσματα Ερευνητικής Εργασίας, που χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου η Megas Yeeros, με Θέμα «ΓΥΡΟΣ- Δυνητικοί κίνδυνοι. Μέτρα για την ασφαλή διαχείριση του»,  όπου ανέλυσε τη συμπεριφορά του υπερψυγμένου γύρου σε σύγκριση με τον νωπό.

Μέσα από πειράματα, δειγματοληψίες κα εργαστηριακές αναλύσεις, η κα Μουμτζίδου παρουσίασε τα συμπεράσματα της έρευνας που αποδεικνύουν ότι ο υπερψυγμένος γύρος προσφέρει υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι του νωπού. Όπως εξήγησε στην ομιλία της, ο υπερψυγμένος γύρος δεν επιτρέπει,  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της έψησής του, την ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό του. Αντίθετα, ο νωπός γύρος παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασίες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στα εσωτερικά του στρώματα.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.