Επικοινωνία:

Μεσογειακή Σειρά Προϊόντων από την Megas Yeeros 15
Οκτ

Μεσογειακή Σειρά Προϊόντων από την Megas Yeeros

  Megas Yeeros

Διαλεχτή πρώτη ύλη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τα καλύτερα μυρωδικά της ελληνικής φύσης συνθέτουν την μεσογειακή σειρά προϊόντων της Megas Yeeros.

Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ο νέος γύρος χοιρινός, το σουβλάκι χοιρινό, το σουβλάκι κοτόπουλο, το μπιφτέκι μοσχαρίσιο γάλακτος και το μπιφτέκι κοτόπουλο κλέβουν τις εντυπώσεις, προσφέροντας ποιότητα στη γεύση και αξία στη διατροφή.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μελετάει διαρκώς τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές ώστε να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, πλούσια σε διατροφική αξία στους καταναλωτές τόσο της εγχώριας όσο και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.