Επικοινωνία:

Η Μέγας Γύρος στην Horeca -Food Expo 2017 στην Αθήνα 29
Μαρ

Η Μέγας Γύρος στην Horeca -Food Expo 2017 στην Αθήνα

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος λάνσαρε την νέα της ταυτότητα στις εκθέσεις, Horeca και Food Expo 2017. H νέα αυτή ταυτότητα στοχεύει στην παγκοσμιοποίηση της εταιρίας όμως κρατώντας πάντα τον ελληνικό της χαρακτήρα, όπως επίσης υπογραμμίζοντας το νούμερο ένα προϊόν της, τον Γύρο, τον M.Y Yeero! Στο stand της Μέγας Γύρος πέρασαν πάνω από 30.000 άτομα τα οποία δοκίμασαν τις όμορφες γεύσεις και τα νέα προϊόντα!

Ο διάσημος Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και Brand Ambassador της Μέγας Γύρος παρουσίασε στην έκθεση διαφορετικούς τρόπους να γευτείς τον προϊόν του γύρου.  Η εταιρία θέλοντας να εξέλιξη την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνει τα ερεθίσματα στους συνεργάτες  της, ωστα να δημιουργούν προϊόντα διαφορετικότητας για να μπορούν να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή ένα καινοτόμο προϊόν το όποιο θα τους ξεχωρίσει από την αγορά για την ποιότητα και την καινοτομία.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.