Επικοινωνία:

Η Μέγας Γύρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Anuga 04
Σεπ

Η Μέγας Γύρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Anuga

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος ανακοινώνει την συμμετοχή της στη Διεθνή έκθεση Anuga 2017. Η συνεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων των προϊόντων μας σε όλη την Ευρώπη, η αύξηση της δυναμικότητας της παραγωγικής μας μονάδας στις ΗΠΑ και μια σειρά διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο για τη διάθεση καινοτόμων, εύγευστων και ποιοτικών προϊόντων, «δεσμεύουν» την συμμετοχή μας σε αυτή την σπουδαία διεθνής έκθεση.

Στo σταντ της Μέγας Γύρος που θα βρίσκεται στο Hall 4, A18 όπου έχει διαμορφωθεί ειδικά από τους expert της Μέγας Γύρος έτσι ώστε να εξυπηρετήσει πάνω από 15.000 άτομα, θα μπορούν οι καλεσμένοι και επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα και να ταξιδέψουν για λίγο μέσα από τις γεύσης μας στην όμορφη Ελλάδα. Η Μέγας Γύρος για πέντε ημέρες θα είναι ένας σπουδαίος γευστικός προορισμός για το αυθεντικό ελληνικό φαγητό στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων σε όλο το κόσμο.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.