Επικοινωνία:

Δωρεά 20 tablet σε μαθητές του Δήμου Φλώρινας 16
Απρ

Δωρεά 20 tablet σε μαθητές του Δήμου Φλώρινας

Εν όψει των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, προέκυψε ανάγκη για ηλεκτρονικό εξοπλισμό ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, οι μαθητές του δήμου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, δήλωσε ότι πληροφορήθηκε από τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ότι κάποιοι μαθητές δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλεία και εκπαίδευση γιατί δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η διαπίστωση αυτή δε θα μπορούσε να αφήσει αμέτοχη την εταιρία Megas Yeeros, προχωρώντας σε δωρεά 20 συσκευών.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.