Επικοινωνία:

Ενα ακόμη βραβείο για την Megas Yeeros στα «Chefs' Choice Awards 2019» 31
Μαρ

Ενα ακόμη βραβείο για την Megas Yeeros στα «Chefs' Choice Awards 2019»

Τα Βραβεία Chefs' Choice Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Shangri-La Hotel του Λονδίνου. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου ήταν εκεί για να γιορτάσουν το σπουδαίο έργο των παραγωγών τροφίμων, των χονδρεμπόρων και των προμηθευτών.

Η έμπειρη ομάδα κριτών απαρτιζόταν από τεχνολόγους τροφίμων, σεφ και διευθυντές Έρευνας και Ανάπτυξης. Τα προϊόντα ετοιμάστηκαν από σεφ της Food Innovation Solutions (FIS) σε μια επαγγελματική κουζίνα, ακολουθώντας την προτεινόμενη προετοιμασία και οδηγίες ανά μερίδα, προτάσεις σερβιρίσματος και χρόνους ψησίματος που αναγράφονται στη συσκευασία. Οι συμμετοχές κρίθηκαν επίσης με βάση την ευκολία και την ταχύτητα.

Ποιότητα, Καινοτομία, Αριστεία

Η Ποιότητα, η Καινοτομία , η Συνέπεια, η Γεύση και η Υφή ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής της επιτροπής που 
συντέλεσαν στην απονομή βραβείου σε δεκαεννέα (19) νικητές!

Megas Νικητής - γύρος κοτόπουλο My Grillers
Το προϊόν γύρος κοτόπουλο της σειράς My Grillers που λάνσαρε η εταιρεία Megas Yeeros το 2018, κέρδισε τις εντυπώσεις και έλαβε τη διάκριση στην κατηγορία «προϊόντα κοτόπουλου».

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.