Επικοινωνία:

Μέγας Γύρος™

Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

 

 

Το εργοστάσιο 'Μέγας Γύρος' στον Ασπρόπυργο Αττικής, σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων κρέατος και είναι από τα πιο εργονομικά στην Ελλάδα.

Με κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η βιομηχανία 'Μέγας Γύρος' επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία και στον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το εργοστάσιο της Μέγας Γύρος βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής, σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων κρέατος και είναι από τα πιο εργονομικά στην Ελλάδα.

Τα 10.000 m2 των εγκαταστάσεων βρίσκονται όλα σε ένα επίπεδο ώστε να αποφεύγονται οι διασταυρώσεις (crossings) του προϊόντος και του προσωπικού, καθώς και οι άσκοπες κινήσεις που δημιουργούν κινδύνους για την επιμόλυνση του κρέατος. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια επεξεργασίας του κρέατος είναι τελευταίας τεχνολογίας και εκσυγχρονίζεται διαρκώς σταθερά με πρωτοποριακές μηχανολογικές λύσεις ώστε, παράλληλα με την καινοτομία, να εκμηδενίζεται και η ανθρώπινη αδυναμία.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια επεξεργασίας των προϊόντων είναι τελευταίας τεχνολογίας. Εμπλουτίζεται σταθερά με πρωτοποριακές μηχανολογικές λύσεις ώστε, παράλληλα με την καινοτομία, να εκμηδενίζεται και η ανθρώπινη αδυναμία.

 

 

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.