ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η Megas Yeeros διαθέτει δυο πρότυπα υπερσύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας και συσκευασίας κρεατοσκευασμάτων. Η μονάδα της Ελλάδας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο του χώρου με έκταση 10.000 τ.μ. και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Μονάδες Παραγωγής

Εργοστασιακή Μονάδα Ελλάδας

Tο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας & συσκευασίας κρέατος στην Ελλάδα, 10.000 τμ

Η Megas Yeeros διαθέτει δυο πρότυπα υπερσύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας και συσκευασίας κρεατοσκευασμάτων. Η μονάδα της Ελλάδας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο του χώρου με έκταση 10.000 τ.μ. και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σχεδιασμένο με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές εργονομίας και ασφάλειας, η μονάδα εξειδικεύεται στις ανάγκες παρασκευής προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

 

Προστασία του Περιβάλλοντος

Η μονάδα παραγωγής της Μέγας Γύρος ακολουθεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της και χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής για να εφαρμόσει καινοτόμες μεθόδους σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας. Τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτει η Μονάδα, προσανατολίζονται πλήρως στην Προστασία του Περιβάλλοντος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χαμηλή περιβαλλοντική όχληση. Εξάλλου, η Μέγας Γύρος αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της σε ό,τι αφορά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η εφαρμογή διεθνών πρωτοκόλλων διαχείρισης εγγυώνται τη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία.

 

Ρομποτική τεχνολογία

Με κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η βιομηχανία Μέγας Γύρος επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία και στην καινοτομία. Η Μονάδα των 10.000 τ.μ λειτουργεί με βάση ειδική μελέτη ώστε να αποφεύγονται οι διασταυρώσεις (crossings) του προϊόντος και του προσωπικού, για να αποφεύγεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης των πρώτων υλών. Για τον σκοπό αυτό, στη μονάδα λειτουργεί ένας νέος χώρος 1.000 τ.μ εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα μηχανήματα όπου ο προψημένος γύρος κόβεται ρομποτικά. Δεκαπέντε γυριέρες βάρους 400kg η καθεμία εξασφαλίζουν την αυτόματη κοπή γύρου, με μια πρωτοποριακή τεχνολογία. Η εφαρμογή της Ρομποτικής αποτελεί μια παγκόσμια κατάκτηση καθώς είμαστε η πρώτη εταιρία που εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία στην παραγωγή των προϊόντων της.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Για τη Megas Yeeros η εξασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών αποτελεί θεμελιώδη αξία και διαρκή επιδίωξη. Δε σταματά να πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους της ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης. Το πάθος που χαρακτηρίζει τους συνεργάτες μας, αλλά και  οι σταθερές σχέσεις που δημιουργούμε μαζί τους αποδεικνύουν τη σημασία που αποδίδεται στο ανθρώπινο δυναμικό ως αναπόσπαστο κομμάτι στην ανάπτυξη της εταιρίας.

Έλεγχος ασφάλειας και ποιότητας

Η υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων μάς εξασφαλίζονται με την ηλεκτρονική ιχνηλασιμότητα που διέπει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Η ψηφιακή ταυτότητα με όλες τις πληροφορίες των πρώτων υλών, τις ακολουθεί από την πρώτη στιγμή μέχρι τον τελικό πελάτη. Η Megas Yeeros ακολουθεί τα Διεθνή Πρότυπα Ποιότητας, σε σχέση με την υγεία των καταναλωτών και γι’ αυτό τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με μεθόδους και συστήματα της τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχονται διεξοδικά σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, ώστε να εγγυόμαστε την ασφάλεια, την ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία   παραγωγής. Η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, είναι σύμφωνη με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων HACCP.

Ανάπτυξη μέσα από Έρευνα και Μελέτη

Στη Megas Yeeros η ανάπτυξη συμβαδίζει με την καινοτομία και για τον σκοπό αυτό το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη λειτουργία της εταιρίας. Η μελέτη και έρευνα του εγχώριου αλλά και του παγκόσμιου περιβάλλοντος σε ό,τι αφορά τις νέες διατροφικές τάσεις και τις καταναλωτικές συμπεριφορές και συνήθειες γίνονται βάση για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας.

 

Εργοστασιακή Μονάδα Αμερικής

Tον Μάιο του 2014, η Megas Yeeros εγκαινίασε στο New Jersey των Η.Π.Α μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μέσα από μια επένδυση που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Οι εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. λειτουργούν με τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας που έχει θέσει η εταιρία ως δέσμευση σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Με την Εργοστασιακή Μονάδα της Αμερικής η Megas Yeeros γίνεται η πρώτη επιχείρηση του κλάδου με δύο μονάδες παραγωγής παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων και σημείων πώλησης των προϊόντων της σε όλον τον κόσμο.