ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ MEGAS YEEROS ΣΤΑ «CHEF’S CHOICE AWARDS »

Απρίλιος, 2019

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο, βραβεύτηκε στα Chefs’ Choice Awards στο Ηνωμένο Βασίλειο με το νέο της προϊόν γύρος κοτόπουλο της σειράς φρεσκοψημένου γύρου My Grillers.

Τα Βραβεία Chef’s Choice Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Shangri-La Hotel του Λονδίνου. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου ήταν εκεί για να γιορτάσουν το σπουδαίο έργο των παραγωγών τροφίμων, των χονδρεμπόρων και των προμηθευτών.

Η έμπειρη ομάδα κριτών απαρτιζόταν από τεχνολόγους τροφίμων, σεφ και Διευθυντές Έρευνας και Ανάπτυξης. Τα προϊόντα ετοιμάστηκαν από σεφ της Food Innovation Solutions (FIS) σε μια επαγγελματική κουζίνα, ακολουθώντας την προτεινόμενη προετοιμασία και οδηγίες ανά μερίδα, προτάσεις σερβιρίσματος και χρόνους ψησίματος που αναγράφονται στη συσκευασία. Οι συμμετοχές κρίθηκαν επίσης με βάση την ευκολία και την ταχύτητα.

Η Ποιότητα, η Καινοτομία , η Συνέπεια, η Γεύση και η Υφή ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής της επιτροπής που συντέλεσαν στην απονομή βραβείου σε δεκαεννέα (19) νικητές! Το προϊόν γύρος κοτόπουλο της σειράς My Grillers που λάνσαρε η εταιρεία Megas Yeeros το 2018, κέρδισε τις εντυπώσεις και έλαβε τη διάκριση στην κατηγορία «προϊόντα κοτόπουλου».