Η MEGAS YEEROS ΕΠΑΝΑΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

Οκτώβριος, 2018

Ακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές συνήθειες για διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική γεύση του γύρου χοιρινού, η Megas Yeeros προχώρησε σε επαναλανσάρισμα του προϊόντος Μακεδονικός Γύρος Χοιρινός τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από τη νέα Μεσογειακή σειρά της.

ΧΩΡΙΣ γλουτένη (gluten free), ο διάσημος Μακεδονικός Γύρος Χοιρινός έκανε και πάλι την εμφάνισή του με μια μοναδική Μακεδονική συνταγή! Τρυφερά τεμάχια Delicatessen πανσέτας με λιγότερο λίπος, μαριναρισμένα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα και εκλεκτά μυρωδικά της ελληνικής γης, πλούσια σε αντιοξειωτικές ιδιότητες προσφέρουν μια γευστική εμπειρία ανώτερης ποιότητας και νοστιμιάς!

O Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κος Νικόλαος Λούστας επεσήμανε: «Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μελετάει διαρκώς τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις ώστε να προσφέρει προϊόντα που ξεχωρίζουν στις αγορές και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, προφέροντας Αξία στη γεύση και Ποιότητα στη διατροφή!

Η εταιρία λάνσαρε επίσημα τον Μακεδονικό Γύρο Χοιρινό τον Ιούνιο του 2009, προσθέτοντας ένα πολλά υποσχόμενο προϊόν στην γκάμα της, το οποίο στη συνέχεια αναδείχθηκε το top selling brand της εταιρείας.