ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

TA ΠΡΟΙΟΝΤΑ MEGAS YEEROS ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η Megas Yeeros θέλοντας να μετουσιώσει το όραμα της και να αναδείξει τον γύρο σε παγκόσμιο προϊόν, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη εξαγωγική δραστηριότητα η οποία αποτελεί πλέον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της εταιρίας. Με δύο εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα και Αμερική, τα οποία λειτουργούν και ως εξαγωγικές μονάδες, διανέμει αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όραμά μας είναι η ποιότητα, η γεύση και η καινοτομία της Megas Yeeros, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο την ελληνική γαστρονομία.

Μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής και αντιπροσώπων, η εταιρία εγγυάται τη διανομή των προϊόντων της σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με τη βαθιά τεχνογνωσία τους δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες της εστίασης, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη την επιχείρησής τους. Ταυτόχρονα, η Megas Yeeros αποκτά φανατικό κοινό από καταναλωτές που αναζητούν τη νοστιμιά και την ποιότητα των προϊόντων της, σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού.

72% Η δυναμική της πολιτικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η Megas Yeeros αποδεικνύεται από την συνεισφορά των εξαγωγών στην ανάπτυξη της εταιρείας κατά 72% την τελευταία 3ετία.

24% Οι εξαγωγές αποτέλεσαν το 24% του Κύκλου εργασιών της εταιρείας για το 2020 με συνεχή ανοδική πορεία.

30% Στόχος μας είναι οι εξαγωγές να αποτελούν το 30% των συνολικών εσόδων της εταιρείας στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Αγορά Retail και ΗΟ.RE.CA

Δυναμική είσοδος στις αγορές της Μ. Βρετανίας Γερμανίας, Ρουμανίας, Κύπρου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέσα από διάσημες αλυσίδες τροφίμων: Rewe, Carrefour, Cora, Alpha Mega, T. Choithram & Sons, LLC, Grandiose Supermarket, L.L.C, Abu Dhabi Cooperative Society, Brakes

Παγκόσμιες εκθέσεις

Συμμετέχουμε δυναμικά στις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων όπως ANUGA – Cologne και NRA Show – Chicago

Εξάγουμε σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο

Η εργοστασιακή μονάδα της Ελλάδας εξάγει σε: Μ. Βρετανία, Γερμανία, Κύπρο, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία,Ιρλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Τσεχία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Αυστραλία, Ν.Ζηλανδία, ΗΑΕ,
Η εργοστασιακή μονάδα της Αμερικής εξάγει σε: 32 Πολιτείες των Η.Π.Α., Μεξικό, Παναμά, Καναδά.