Επικοινωνία:

Τα σεμινάρια μας

Εξελίσσοντας την τέχνη του Γύρου!

 

Η Μέγας Γύρος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με ραχοκοκαλιά της εταιρίας το ανθρώπινο δυναμικό της. Από το πρώτο κιόλας χρόνο η εταιρία επένδυσε πάρα πολύ στην ανάπτυξη της εσωτερικά, στελεχώνοντας την, μόνο με ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν και να εξελίξουν την εταιρία αυτή κάνοντας το όραμα πραγματικότητα, τον Μέγα Γύρο να έχει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.

Από το 2013 αφού πλέον η φιλοσοφία έγινε νοοτροπία, πέρασε στο επόμενο βήμα, που είναι να δημιουργήσει το ίδιο πνεύμα για τους συνεργάτες της.

Βλέποντας τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά ώστε να εξελιχθεί η ελληνική εστίαση στα πρότυπα της παγκόσμιας αγοράς, δημιούργησε τα σεμινάρια εκπαίδευσης των συνεργατών της που μπορούν να έρθουν να ενημερωθούν: για την σωστή διαχείριση της κουζίνας των εστιατορίων, για τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποφύγουν το ανθρώπινο λάθος, για τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και το πιο σημαντικό για την σωστή διαχείριση των τροφίμων σε επίπεδο καθαριότητας αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, 1-2 φορές το μήνα και συμμετέχουν περίπου 15-20 επιχειρήσεις σε κάθε σεμινάριο.

 
 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχονται από όλα τα σημεία της Ευρώπης για να το παρακολουθήσουν, ενδεικτικά από την Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία και Κύπρο.

Τα  σεμινάρια αποσκοπούν στην καλύτερη διαχείριση της πρώτης ύλης και εν συνεχεία στην υψηλότερη απόδοση της ποιότητας του προϊόντος για τον τελικό καταναλωτή.

Έχοντας μια πλειάδα συνεργατών από όλο τον κόσμο και  εξελίσσοντας τους, η εταιρία προσπαθεί να εξελίξει την αγορά της εστίασης έτσι ώστε η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα να πάρει την θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αγορά.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 τα σεμινάρια θα γίνουν ολοήμερα και σύντομα θα εγκαινιαστούν και πιο ειδικευμένα τμήματα αφού οι απαιτήσεις της αγοράς είναι πολλές (marketing, ανάπτυξη δικτύου, shopmix, εξωστρέφεια  κτλ).

Έτσι θα μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες πρακτικές αποτελεσματικής διαχείρισης τροφίμων, αλλά καθώς και πρακτικές για την καλύτερη απόδοση των επιχειρήσεων τους.

 

 

 

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.