Η MEGAS YEEROS ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MEGALICIOUS

14/03/2017

Η εταιρία Megas Yeeros λάνσαρε επίσημα τον νέο της Γύρο Κοτόπουλο Megalicious στην έκθεση Horeca τον Φεβρουάριο, προσθέτοντας στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, την πιο light εκδοχή του γύρου, χωρίς γλουτένη!

Μετά από έξι χρόνια ενδελεχούς έρευνας, η εταιρεία Megas Yeeros δημιούργησε τον Γύρο Κοτόπουλο Megalicious, χωρίς γλουτένη. Μαριναρισμένος με αγνό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα και αναμειγμένος με ένα κοκτέιλ καρυκευμάτων όπως καπνιστή πάπρικα, μαύρο πιπέρι, θυμάρι από την Θάσο και ανθό αλατιού από την Κρήτη, ο Γύρος Κοτόπουλο Megalicious ήρθε για να αφήσει εποχή.

Βάζοντας την δική του πινελιά, ο διάσημος chef και Brand Ambassador της εταιρείας, Δημήτρης Σκαρμούτσος, παρουσίασε τον Γύρο Κοτόπουλο Megalicious μέσα σε τορτίγια, συνδυάζοντας διαφορετικές ελληνικές νοστιμιές.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κος Νικόλαος Λούστας τόνισε: «Τη σημερινή εποχή, ο επαγγελματίας πρέπει να μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, προφέροντας διαρκώς ποιοτικά και παράλληλα εύγευστα προϊόντα».