Η MEGAS YEEROS ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτιος, 2019

Η εταιρία Megas Yeeros αναδείχθηκε για 2ο συνεχόμενο έτος στις δέκα έξι πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton.

Η εταιρία Megas Yeeros αποτελεί μία από τις δέκα έξι εταιρίες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της. Η διάκριση αυτή επισφραγίζει μία σταθερά ανοδική πορεία της Megas Yeeros που συνεχίζει τη δυναμική πορεία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019. Η Τελετή στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους.

Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Megas Yeeros, κος Νικόλαος Λούστας δήλωσε: «Η Megas Yeeros για ακόμα μία φορά ξεχώρισε τόσο για τις οικονομικές επιδόσεις της όσο και για τις επιχειρηματικές δράσεις και την εταιρική της κουλτούρα. Είμαι περήφανος για την ανοδική πορεία της εταιρείας, στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της δυναμική της σε όλους τους τομείς τα επόμενα έτη».

Στην 18μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος SAN / IKOS, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ
Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής, OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος, AEGEAN AIRLINES & Διευθύνων Σύμβουλος, AUTOHELLAS
Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, EUROBANK
Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, CHIPITA S.A..
Νέλλη Κάτσου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.
Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος, ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος , Όμιλος Επιχειρήσεων ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΕΛΛΑΚΤΩΡ & Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, EUROBANK BULGARIA ΑD
Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ & Διευθύνων Σύμβουλος ELECTRA HOTEL & RESORTS
Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ELVIAL S.A.
Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ
Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, ΣΕΒ & Πρόεδρος, Ομίλου QUEST
Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος, FOURLIS A.E. Συμμετοχών
Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, NAVIOS Group of Companies