FISHLESS WRAP

(2 μερίδες)

ΥΛΙΚΑ

Υλικά
2 τορτίγιες
¼ iceberg ψιλοκομμένο
1 συσκευασία Mega fishless fish sticks
4 φέτες φυτικό αναπλήρωμα κίτρινου τυριού
4 αγγουράκια πίκλες κομμένα σε φέτες

Για τη σως
1/2 κούπα κάσιους (μουλιασμένα για 6 ώρες)
1/3 της κούπας νερό
1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
3/4 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. κάπαρη + 1 κ.γ. ζωμό από το βαζάκι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. διατροφική μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
Μαύρο πιπέρι
¼ ματσάκια άνηθος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

01

Για τη σως
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τον άνηθο και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη κρέμα.

02

Ψήνουμε τα fishless στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψήνουμε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά. Όσο ψήνονται απλώνουμε στην πάνω πλευρά από δύο φέτες αναπλήρωμα τυριού ώστε να λιώσει.

03

Απλώνουμε στην κάθε τορτίγια μια – δύο κ.σ. απο τη φως. Βάζουμε από πάνω μερικές φέτες πίκλες. 4 – 5 Mega fishless fish sticks και iceberg. Τυλίγουμε τις τορτίγιες και απολαμβάνουμε!