Επικοινωνία:

Εταιρική & κοινωνική ευθύνη

Εξελίσσοντας την τέχνη του Γύρου!

 

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας ξεκινά με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η μέριμνα για την ορθή, ασφαλή και υγιεινή πρακτική των εργαζομένων είναι κύρια προτεραιότητα της εταιρίας έτσι ώστε να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα εργασιών και κατ’ επέκταση την υψηλή παραγωγική διαδικασία. Για εμάς δεν είναι κανόνες αλλά τρόπος συμπεριφοράς.

Εταιρική Ευθύνη

Ο Μέγας Γύρος είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ραχοκοκαλιά το ανθρώπινο δυναμικό, ένας παράγοντας που επιδρά κατασταλτικά στην επίτευξη των στόχων. Σαν πολιτική της εταιρίας είναι να υπάρχει ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο στο σεβασμό και την επικοινωνία.

Βασικός στόχος του Ομίλου είναι συνεχής εκπαίδευση και αξιοποίηση των εργαζομένων του, προσφέροντας τους τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας , παραγωγής άλλα και εξέλιξης μέσα στο δίκτυο του Μέγα Γύρο.

Κάθε χρόνο ο Όμιλος δημιουργεί πολλές νέες θέσεις εργασίας, προτεραιότητα όμως πάντα είναι η ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος προσωπικού. Έτσι όλες οι νέες θέσεις εργασίας είτε για την Ελλάδα είτε για Αμερική πρώτα ανακοινώνονται και καλύπτονται εσωτερικά.

 

Ο όμιλος δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους του να ταξιδέψουν στην Αμερική και να δουν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας και την ευρύτερη φιλοσοφία του Μέγα Γύρου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με σκοπό την διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα κάτι που εν συνεχεία θα δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές για την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής αναγνωρίζοντας όμως την προσπάθεια και την στήριξη των εργαζομένων μας όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι η εταιρία στέκεται δίπλα και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της σε κάθε βήμα της προσωπικής τους ανάπτυξης (Γάμος, Γέννηση, είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. ) Αντιλαμβάνοντας τις δυσκολίες της εποχής ο Μέγας Γύρος έχει δημιουργήσει για τους εργαζόμενους τους ταμεία αλληλεγγύης για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε έκτακτες ανάγκες.

Κοινωνική Δράση 

Είναι  αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει και να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες,  τροφοδοτώντας τους με τα πιο εκλεκτά προϊόντα.

 • Στην Ιερά Μόνη Μητροπόλεως Φλώρινα - Πρέσπας
 • Στο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη διαβίωση ατόμων με νοητική στέρηση
 • Στο Κοινωνικό κατάστημα Αλληλεγγύης ο Πλησίον
 • Στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης Αθηνάς
 • Προσφορά στο έργο του Παπατσάκαλου με τρόφιμα για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες
 • Στήριξη στους Γιατρούς χωρίς σύνορα

 

Περιβαλλοντική πολιτική

Αντιλαμβάνοντας τη σημαντικότητα διατηρήσης ενός καθαρού περιβάλλοντος η βιομηχανία του Μέγα Γύρου ακολουθεί μια καθαρά οικολογική πολιτική. Στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων των εργασιών της εταιρίας από την μέρα της ίδρυσης της εταιρίας υπάρχει πολιτική ανακύκλωσης και χρησιμοποίει εναλλακτικές πηγές ενέργειας


Όσο αναφορά στην κατανάλωση ρεύματος και νερού χρησιμοποιούνται εναλλακτικές πηγές ενέργειας έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Από την αρχή χρησιμοποιούνται μηχανήματα με μηχανισμό inverter τα οποία έχουν εξοικονόμηση ρεύματος της τάξεως του 20% το πιο σημαντικό είναι ότι τα μηχανήματα έχουν καλύτερη λειτουργία, μεγαλύτερη ασφάλεια και λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό θόρυβο.

Στο κομμάτι του νερού χρησιμοποιούνται ανεμογεννήτριες και μονάδα βιολογικού καθαρισμού. Τελειώνοντας στο Μέγα Γύρο ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών για την κοινωνία και το περιβάλλον.

 

 

Προϊόντα προς Ανακύκλωση

Χαρτιά | Σίδερα | Ανοξείδωτα

 • Χαρτι

  2013: 49.295
  2014: 66.935
  2015: 22.960
  2016: 87.870

 • Σιδερο

  2013: 710
  2014: 1.170
  2015: 900
  2016: 1.430

 • Ανοξειδωτα

  2013: 40
  2014: 158
  2016: 190

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.