Επικοινωνία:

Γνωρίστε την ασύγκριτη ποιότητα και την πρωτοπορία στον ελληνικό γύρο... γνωρίστε τη βιομηχανία 'Μέγας Γύρος'!

Μια υποδειγματική μονάδα παρασκευής κρεατοσκευασμάτων, όπου φτιάχνεται ο πιο νόστιμος γύρος, τα ασύγκριτα σουβλάκια και τα εκλεκτότερα προϊόντα κρέατος που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Μέσα σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας και υγιεινής 

σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το πιο έμπειρο προσωπικό.

Με ολόφρεσκο κρέας από διαπιστευμένους παραγωγούς, σε συνδυασμό με τα πιο αγνά μπαχαρικά, εφαρμόζουμε σπάνιες συνταγές απόλαυσης δημιουργώντας προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Για να απολαμβάνετε με τη σειρά σας την καλύτερη σχέση νοστιμιάς και ποιότητας, με την εγγυημένη υπογραφή 'Μέγας Γύρος'.

Ο Megas Yeeros σε αριθμούς

5
Ήπειροι
2
Εργοστάσια
35
Τόνοι γύρου
καθημερινά
250
Εργατικό
δυναμικό

 

 

Τα Προϊόντα Μας

Η ασύγκριτη γεύση των εκλεκτών προϊόντων γύρου Μέγας Γύρος εξασφαλίζεται από την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών και την αυστηρή τήρηση μιας απόλυτα ελεγχόμενης παραγωγικής διαδικασίας.

Γύρος

Κόκκινο πιπέρι από τη Μακεδονία, ρίγανη από τη Θάσο, θυμάρι από την Κρήτη, λάδι Λακωνίας, φρέσκα μυρωδικά και αρωματικά μπαχαρικά από όλη την Ελλάδα αναμιγνύονται με εκλεκτό κιμά από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και γαλοπούλα για τις πιο απολαυστικές προτάσεις.

Κρεατοσκευάσματα

Τα σουβλάκια Μέγας Γύρος παρασκευάζονται από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος: στα χοιρινά σουβλάκια επιλέγεται κρέας από σπάλα, πανσέτα και λαιμό ενώ στα σουβλάκια κοτόπουλο χρησιμοποιείται πρώτη ύλη από φιλέτο ή μπούτι.

Σουβλάκια

Συμπληρώστε την παραγγελία σας με μια σειρά νωπών προϊόντων από χοιρινό και κοτόπουλο: τα προϊόντα διατίθενται σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας 10 ημερών προς άμεση κατανάλωση.

Προϊόντα σε σκαφάκι

 

 
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ 

 

Με κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η βιομηχανία 'Μέγας Γύρος' επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το εργοστάσιο 'Μέγας Γύρος' στον Ασπρόπυργο Αττικής, σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων κρέατος και είναι από τα πιο εργονομικά στην Ελλάδα.

Τα 10.000 m2 των εγκαταστάσεων βρίσκονται όλα σε ένα επίπεδο ώστε να αποφεύγονται οι διασταυρώσεις (crossings) του προϊόντος και του προσωπικού, καθώς και οι άσκοπες κινήσεις που δημιουργούν κινδύνους για την επιμόλυνση του κρέατος. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια επεξεργασίας του κρέατος είναι τελευταίας τεχνολογίας και εμπλουτίζεται σταθερά με πρωτοποριακές μηχανολογικές λύσεις ώστε, παράλληλα με την καινοτομία, να εκμηδενίζεται και η ανθρώπινη αδυναμία.

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο

 

Η διανομή των προϊόντων του Megas Yeeros μεγαλώνει κάθε μέρα!

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.