Η Megas Yeeros ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα 27
Mar

Η Megas Yeeros ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Η εταιρία Megas Yeeros αποτελεί μία από τις δέκα έξι εταιρίες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της. Η διάκριση αυτή επισφραγίζει μία σταθερά ανοδική πορεία της Megas Yeeros που συνεχίζει τη δυναμική πορεία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019. Η Τελετή στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους.

Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Megas Yeeros, κος Νικόλαος Λούστας δήλωσε: «Η Megas Yeeros για ακόμα μία φορά ξεχώρισε τόσο για τις οικονομικές επιδόσεις της όσο και για τις επιχειρηματικές δράσεις και την εταιρική της κουλτούρα. Είμαι περήφανος για την ανοδική πορεία της εταιρείας, στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της δυναμική της σε όλους τους τομείς τα επόμενα έτη».

Στην 18μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος SAN / IKOS, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής, OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος, AEGEAN AIRLINES & Διευθύνων Σύμβουλος, AUTOHELLAS

Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, EUROBANK

Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, CHIPITA S.A..

Νέλλη Κάτσου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.

Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος,  ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος , Όμιλος Επιχειρήσεων ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ

Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΕΛΛΑΚΤΩΡ & Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, EUROBANK BULGARIA ΑD

Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ & Διευθύνων Σύμβουλος ELECTRA HOTEL & RESORTS

Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ELVIAL S.A.

Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ

Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, ΣΕΒ & Πρόεδρος, Ομίλου QUEST

Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος, FOURLIS A.E. Συμμετοχών

Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, NAVIOS Group of Companies

Mega Yeeros™ SA

 100, Nato Avenue, Aspropyrgos, 19300, Greece

: +30 210 558 4099

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


International Website

About Us

You’re ready to experience something different. That’s why you’ve come here, to Megas Yeeros™, purveyors of some of the finest Greek cuisine worldwide. First in quality, first in innovation, at Megas Yeeros™ we believe good food is meant to be enjoyed by all. Our number one goal is to bring a taste of Greece to every table.