Επικοινωνία:

Το 1ο επιστημονικό συνέδριο Διαχείρισης Γύρου από την Μέγας Γύρος 10
Ιαν

Το 1ο επιστημονικό συνέδριο Διαχείρισης Γύρου από την Μέγας Γύρος

  Megas Yeeros

Για πρώτη φορά διοργανώνεται επιστημονικό συνέδριο για την Διαχείριση του Γύρου, από την εταιρία Μέγας Γύρος στις 20 Φεβρουαρίου 2017 σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το συνέδριο θα έχει ως κεντρικό άξονα τις νέες τάσεις της αγοράς και το concept του γύρου σε παγκόσμιο επίπεδο. Καλεσμένοι θα είναι έμπειροι και ειδικευμένοι φορείς του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται χρόνια στην βιομηχανία τροφίμων και της εστίασης.

Μέτα την πολυετή διοργάνωση σεμιναρίων για την ορθή παραγωγική πρακτική Ψητοπωλείων, η εταιρία Μέγας Γύρος είδε την ανάγκη της επιστημονικής τεκμηρίωσης πίσω από την σωστή διαχείριση του γύρου. Έτσι κατά την διάρκεια του 2016 η εταιρία επένδυσε στην έρευνα και στην ανάπτυξη μέσα από την συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ΤΕΙ Αθήνας, οπού μελετήθηκε η διαχείριση του γύρου σε διαφορετικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτής της εργασίας θα ανακοινωθούν στο συνέδριο. 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να δοθεί στο κομμάτι του ψητοπωλείου μια νέα διάσταση, αναγνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις και την σημαντικότητα, στο να ακολουθούνται οι τελευταίες εμπορικές πρακτικές. Στην συνέχεια θα παρουσιαστούν έξυπνες ενέργειες Marketing και Πωλήσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης. 

Τέλος μέσα από το πρίσμα του καταξιωμένου Chef και Brand Ambassador της Μέγας Γύρος, Δημήτρη Σκαρμούτσου, θα υπογραμμιστεί ο ρόλος της διαφοροποίησης των πιάτων και του Marketing σε σχέση με αυτό.
Όλα τα παραπάνω συμβάλουν στην ανάπτυξη της αγοράς και στο γύρο να πάρει επιτέλους την θέση που του αξίζει δίπλα σε μεγάλα international projects.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.