Επικοινωνία:

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσο Brand Ambassador της Μέγας Γύρος! 19
Δεκ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσο Brand Ambassador της Μέγας Γύρος!

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος ένα βήμα μπροστά πάντα από την εποχή της αναγνωρίζει την ανάγκη διεύρυνσης του τρόπου παρουσίασης των κλασσικών προϊόντων ενός ψητοπωλείου, όπως γύρου, σουβλάκια και κρεατοσκευασματων. Για αυτό το λόγο δημιούργησε αυτή την στρατηγική συνεργασία με τον διάσημο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο οποίος θα φέρει νέα πνοή στο τρόπο παρουσίασης των κλασσικών προϊόντων, προσθέτοντας νέες ελληνικές γεύσεις.

Εδώ και 3 χρόνια η Μέγας Γύρος οργανώνει για τους συνεργάτες της τα Σεμινάρια Ψητοπωλείων τα οποία αποσκοπούσαν στην καλύτερη διαχείριση της πρώτης ύλης και εν συνεχεία στην υψηλότερη απόδοση της ποιότητας του προϊόντος για τον τελικό καταναλωτή. Βλέποντας έτσι τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά της εστίασης και το υψηλό επίπεδο των συνεργατών μας, δίνουμε την δυνατότητα στους συνεργάτες της να ενημερωθούν για τις τελευταίες συνταγές αλλά και την χρησιμότητα της σωστής παρουσίας των πιάτων τους μέσα από την πολυετή εμπορεία του.

Η Μέγας Γύρος παρουσίασε την Παρασκευή 11 Νοέμβριου τα νέα προϊόντα στο κατάστημα Σεφ στην Καλαμάτα με τον μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Στο event λανσαρίστηκαν, το λαχταριστό κεμπάπ σε βέργα, και το Mega Πολιτικό με Philadelphia.

Είναι σημαντικό για την εταιρία να δημιουργεί νέους τρόπους επικοινωνίας με τον τελικό καταναλωτή. Παρέχοντας λοιπόν στους συνεργάτες της, τις καλύτερες πρακτικές αποτελεσματικής διαχείριση τροφίμων, αλλά καθώς και πρακτικές για την καλύτερη απόδοση των επιχειρήσεων τους.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.