Επικοινωνία:

Η  Μέγας Γύρος  National Champion στα European Business Awards 06
Σεπ

Η Μέγας Γύρος National Champion στα European Business Awards

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος National Champion στα European Business Awards

Η Μέγας Γύρος διακρίνεται για δεύτερη φορά σε διεθνές επίπεδο για την ραγδαία ανάπτυξη της και Εμπορική Στρατηγική. Κατακτώντας το τίτλο του National Champion στην κατηγορία ELITE Award for Growth Strategy of the Year, ετσι περνάει στην επόμενη φάση των ΕΒΑ.

Αξίζει να σας αναφέρουμε πως από τις 33.000 εταιρίες που συμμετείχαν φέτος, έχουν επιλεγεί από τους κριτές 636 εταιρίες που θα εκπροσωπήσουν 34 χώρες στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας οι Ελληνικές επιχειρήσεις, και ανάμεσα τους και η δική μας, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι στηριζόμενες στις δικές τους δυνάμεις καταφέρνουν να μεγαλουργούν και να φέρουν σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.