Επικοινωνία:

Η Μέγας Γύρος Μέγας Χορηγός στην ομάδα Μπάσκετ εφήβων της ΑΕΚ! 21
Σεπ

Η Μέγας Γύρος Μέγας Χορηγός στην ομάδα Μπάσκετ εφήβων της ΑΕΚ!

  Megas Yeeros

Η Μέγας Γύρος στηρίζει την εφηβική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ καθότι Πιστεύει στην σημαντικότητα που έχει ο αθλητισμός στην πνευματική ανάπτυξη των εφήβων. 
Το ομαδικό παιχνίδι αναπτύσσει το πνεύμα: της συνεργασίας, των κοινών στόχων, του σεβασμού, της πειθαρχίας, του ευ αγωνίζεσθαι!! Αρχές που στο μέλλον θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το κάθε παιδί ξεχωριστά!

Οι Αξίες αυτές είναι και φιλοσοφία πρωτίστως της ομάδας Μέγας Γύρος.

Στο Κλειστό της Λεωφόρου Καραμανλή έγινε η επίσημη φωτογράφιση των αγωνιστικών Τμημάτων (Παίδων-Εφήβων), βασικός χορηγός των οποίων ανέλαβε η εταιρία Μegas Yeeros.

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.