Επικοινωνία:

3ο Επιστημονικό Συνέδριο από την Megas Yeeros 04
Μαρ

3ο Επιστημονικό Συνέδριο από την Megas Yeeros

  Megas Yeeros

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος».  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 9:30 π.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων:

Mega Deal από την Megas Yeeros για Επιχειρηματίες της Εστίασης

Η Megas Yeeros γίνεται Μέγας Χορηγός για τους πελάτες της με μια συμφωνία που θα αφήσει εποχή.

Κλαδική Έρευνα για Συμπεριφορά του Καταναλωτή

Η έρευνα έχει ως στόχο να παρουσιάσει την συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού αναφορικά με την σχέση ποιότητας-τιμής, το επώνυμο προϊόν καθώς και τις νέες τάσεις στη διατροφή.

Τεχνολογία Online Παρακολούθησης των Προϊόντων

Η Megas Yeeros πρωτοπορεί και παρουσιάζει σε πανελλαδική αποκλειστικότητα την αυτόματη ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών.

Σύγχρονα Εργαλεία στο Ψητοπωλείο: Κόστος ή Επένδυση;

Οι καινοτόμες ψηφιακές ενέργειες για ικανοποίηση των πελατών και αύξηση των πωλήσεων.

 

Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα παρακάτω media:

livemedia.megasyeeros.gr

facebook.megasyeeros.gr

youtube.megasyeeros.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χριστίνα Πολύζου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 5584098

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.