Επικοινωνία:

Όραμα και Στόχος

Να γίνει ο γύρος παγκόσμιο προϊόν!

 

 

 

 

Το όραμα του Μέγα Γύρου είναι να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά κάνοντας το γύρο no.1 προϊόν στο κόσμο!

Στόχος είναι εξέλιξη της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων όχι μόνο μέσα από εξέλιξη των προϊόντων αλλά και μέσα από την αναβάθμιση της διαχείρισης τους από τους ψητοπώλες.

Θέλουμε το όνομα Μέγας Γύρος να είναι συνώνυμο της ποιότητας και σταδιακά να αφυπνίσουμε την ελληνική αγορά προωθώντας την επώνυμη ζήτηση στο γύρο, όχι μόνο από τον επαγγελματία αλλά και από τον τελικό καταναλωτή, στα πλαίσια της συνειδητής αναβάθμισης της ποιότητας ζωής του.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι διαθέσιμα στις παρακάτω αγορές: Ευρώπη, Αμερική, Καναδάς, Παναμάς και στην Μέση Ανατολή. Ο τρόπος διανομής των προϊόντων του Μέγα Γύρου γίνεται μέσα από ελληνικά εστιατόρια/ψητοπωλεια αλλά και μέσα από τα supermarket.

 

 

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.