Επικοινωνία:

"Ο Μοναδικός Γύρος που φτάνει σε 5 Ηπείρους"

 

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος.

Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.

Ο Μέγας Γύρος είναι ηγέτης στην αγορά και είναι η μόνη εταιρία στο είδος της που έχει δυο εργοστάσια παράγωγης, στην Ελλάδα και στην Αμερική. Η εταιρία σήμερα είναι η μεγαλύτερη σε παράγωγη γύρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

 

 

Παράγει ημερησίως πάνω από 20 τόνους γύρο, 10 τόνους σουβλάκια και 10 τόνους κρεατοσκευασμάτων για λογαριασμό της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια πραγματοποιείται μέσω πιστοποιημένων μεθόδων και με την πλήρη εκμετάλλευση των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι διαθέσιμα στις παρακάτω αγορές: Ευρώπη, Αμερική, Καναδάς, Παναμάς, σύντομα και Μέση Ανατολή. Ο τρόπος διανομής των προϊόντων του Μέγα Γύρου γίνεται μέσα από ελληνικά εστιατόρια/ψητοπωλεια αλλά και μέσα από τα supermarket.

 

 

Ο Megas Yeeros σε αριθμούς

5
Ήπειροι
2
Εργοστάσια
35
Τόνοι γύρου
καθημερινά
250
Εργατικό
δυναμικό

Μέγας Ελληνικός Παραδοσιακός Γύρος ΑΒΕΕ

 Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, 19300, Ελλάδα

: +30 210 558 4099

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


American Site

 

Σχετικά με εμάς

Ο Μέγας Γύρος ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να γίνει ο Γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση του γύρου και των κρεατοσκευασμάτων στην ελληνική αγορά ήταν ο κύριος λόγος δημιουργίας της βιομηχανίας Μέγας Γύρος. Ένα προϊόν με αυξημένη καθημερινή ζήτηση που επιδρά άμεσα στην υγεία του καταναλωτή, δε μπορεί να παρασκευάζεται στην τύχη. Χρειάζεται συνέπεια, ευθύνη και πάνω απ’όλα γνώση.